ALTRES PRODUCTES

Mínima expressió, màxim rendiment.

Baranes de vidre per a la concepció i creació d’entorns lleugers i moderns.

Amb la fusió del vidre i l’acer, dissenyembaranes que permeten la distribució i creació d’espaisamb la mínima estructura, elements que ofereixen funcionalitat amb la màxima integració.

Sistemes altament versàtils tant en ús interior com exterior que donen resposta a un ampli ventall de possibilitats degut a la gran adaptabilitat dels seus components

Gran, versatilitat.

Vidreslaminats, corbats, trempats, reflectants, vidres de capa selectiva, amb protecció solar, vidres de baixa e missivitat, vidres U-glass, antilliscants, antifoc, acústics, decoratius.

La gran versatilitat del vidre,la seva àmplia gamma d’efectes, textures, aparençes, patrons, colors i aplicacions, el converteixen en un material ideal per a transformar qualsevol atmòsfera i millorar les prestacions de cada espai. Sent lleials al nostre compromís amb la innovació, et posem al teuabastles últimes tendències en el camp del vidre, productes com el vidre serigrafiat o els vidres amb il·luminació led que obren la porta a una creativitat d’espais sense límit.

Sistemes confortables,eficients i que aporten
benestar a la teva vivenda.

Disseny i fabricació de sistemes de protecció solar tant per l ́àmbit professional com particular

Persianes graduables, de seguretat, enrrolatbles, mallorquines, mosquiteres i screens.

Totes les nostres solucions es poden integrar amb els sistemes més innovadors en el camp de la domòtica i automatismes que milloran el confort i seguretat a la teva llar.

Sostres mòbils de vidre, façanes i plegables , verandes i cortines de vidre.

Disposem d ́una àmplia gamma de sol·lucions per a tancaments d ́espais exteriors i interiors

Pels amants del disseny i el contacte amb la natura disposem de sol·lucions on l ́entorn habitable es barreja amb l ́entorn exterior. Estructures que intensifican l ́entorn natural i aporten profunditat i perspectiva construint espais únics.

Configuracions i acabats a mida del client.

La nostra sèrie de tanques d ́alumini són el complement ideal per a la protecció i separació d ́espais residencials, xalets o cases unifamiliars.

Fabricades amb perfils d ́alumini d ́extrusió per a oferir la màxima lleugeresa i resistència incorporen els últims sistemes en disseny i seguretat com el sistema PROT per a la subjecció de lames al pilar ocultant tota la cargoleria o el sistema FTS per a la possibilitat de tacs químics.

Disseny i fabricació de portes tallafocs, portes blindades i portes cuirassades.

Distribuidors oficials de prestigiosos fabricants com Dierre o OIKOS que garanteixen protecció i resistència davant de situacions de risc.

Portes d ́alta seguretat fruit de sistemes de tecnologia i dispositius de seguretat de vanguardia exclusius dels nostres fabricants ( sistemes d ́obertura amb emprenta digital, automatismes de seguretat a distància i ferratges especials). Seguint el nostre principi de funcionalitat i estètica totes les nostres portes es poden revestir a gust del client per tal d ́ estar en sintonia amb l ́ambient i reflexar el teu estil de vida.

Necessites més informació?

Si us plau, omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Va acceptar la Política de Privacitat