Fusteria mixta

DESCOBRIU LA FUSTERIA MIXTA

Avantatges de les finestres mixtes

MA80.MIXTAjpg

Les mixtes poden ser l’opció ideal per canviar aquelles finestres de fusta que ja no tanquen bé i que deixen escapar la calor de la calefacció a l’hivern i la fresqueta de l’aire condicionat a l’estiu. En aquest context, una de les millors alternatives per aconseguir un bon aïllament acústic i tèrmic són les finestres mixtes que et podem col·locar a Finestres BCN.

Se les anomena finestres mixtes perquè combinen dos materials diferents: alumini i fusta. El que s’aconsegueix amb aquesta unió és aprofitar les prestacions de cada un dels materials. Habitualment, l’exterior és d’alumini i l’interior de fusta. Això procura uns nivells molt alts d’aïllament tant acústic com tèrmic. D’altra banda, gràcies a l’alumini exterior, la finestra serà molt resistent i per tant la seva vida útil sigui molt més llarga. Aquest material destaca a més per la seva facilitat de neteja. Només cal un drap humit i sabó neutre per deixar les finestres perfectes. A més, l’alumini és inoxidable i aguanta perfectament diferents temperatures i condicions climatològiques.

Durabilitat i resistència òptima com a senyes d’identitat

Com veus, el l’alumini aporte una durabilitat i resistència òptima. Amb aquests materials es pot donar llum a un ampli ventall de models i acabats. Es pot també personalitzar el tipus d’obertura.

En resum, en utilitzar la fusta per a l’interior i l’alumini per a l’exterior s’evita haver de dur a terme el manteniment exterior de la fusta, que no està sotmesa a les adversitats del clima. Com la fusta només va a l’interior, es pot triar entre diversos tipus en funció del pressupost o les prestacions que vulguem gaudir. A més, l’alumini està també disponible en una àmplia col·lecció de colors. Et convidem a descobrir-los.

Necessites més informació?

Si us plau, omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Va acceptar la Política de Privacitat