Mes prestacions

idioma-castellanoidioma-english

AMB K-LINE + PRESTACIONS

 

mas-luz

+ LLUM

  Les portes i finestres K-LINE, gràcies al disseny dels seus perfils, disposen d’un 20% més de superfície envidrada que una tradicional i al tancar, el full s’amaga radera del marc, oferint molta més lluminositat    

mas-aislamiento

+ AÏLLAMENT

Les portes i finestres K-LINE, equipades amb trencament de pont tèrmic i amb un doble o triple vidre amb aïllament reforçat, ofereixen els majors aïllaments tèrmics i acústics, havent obtingut les màximes certificacions del mercat, prova indiscutible de la seva qualitat i alts resultats. Alt aïllament tèrmic de sèrie de fins Uh 0,76 W/m2.K Alt aïllament acústic de 30 a 44 dB (Rw = 48 dB)    

mas-diseno

+ DISSENY

  Les portes i finestres K-LINE són discretes i elegants; estan dissenyades amb formes estilitzades i perfils molt esvelts.      

mas-color-cat

+ COLOR 

  K-LINE li proposa 31 colors a escollir amb acabats lacats estàndard, mates i texturats, acabats en fusta i anoditzats, amb l’opció bicolor amb diferent color a l’interior i l’exterior, per personalitzar la seva casa o per integrar al seu entorn.    

mas-seguridad

+ SEGURETAT

  Les portes i finestres K-LINE incorporen múltiples opcions de seguretat com tancaments WK-1 (RC1) i WK-2 (RC2), sistemes antipalanca i vidres antirobatori d’alt rendiment, per protegir contra robatoris i intrusions. Veure vídeo prova de seguretat de finestra K•LINE

Necessites més informació?

Si us plau, omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Va acceptar la Política de Privacitat