Pergoles dalumini

Pergoles dalumini

PÈRGOLA ARLEQUÍ

pergolaaluminio

La pèrgola ARLEQUÍ reinventa el concepte de coberta per a terrasses amb el seu sostre de panells lliscants de colors, marcant la tendència en la personalització de l’espai exterior.

Mitjançant mecanismes lliscants i una vareta per accionar, permet triar una o diverses zones d’ombra o de sol, més o menys extenses. Reagrupant al màxim els panells, la zona coberta queda limitada a la mida d’un dels panells, quedant la resta de la pèrgola a cel descobert. Al revés, quan tots els panells estan desplegats, Arlequin protegeix de la pluja o del sol, com un porxo cobert. Amb la possibilitat d’elecció del to de cada panell abans de la col·locació de la pèrgola i crear una infinitat de combinacions.

PÈRGOLA BIOCLIMÀTICA

Per a vestir a mida la seva terrassa i protegir-la de forma intel·ligent dels capricis de la meteorologia.

La pèrgola BIOCLIMÀTICA proposa solucions inèdites per augmentar i optimitzar l’espai exterior de casa, siguin quines siguin les variacions climàtiques.

La pèrgola BIOCLIMÀTICA de lames orientables és un sistema patentat per a cobertura de pèrgoles, terrasses i porxos que combina funcionalitat i estètica, sobretot gràcies al senzill accionament de les lames d’alumini, de forma manual o mitjançant un comandament a distància, que permet orientar-les en qualsevol posició o tancar totalment. La pèrgola BIOCLIMÀTICA ofereix una protecció i una utilització òptima de l’espai habitable permetent regular la insolació en cada moment, generant una ventilació refrescant en cas de forta calor o protegint aquest espai de la intempèrie (pluja, neu i vent).

perfolaaluminio2

Necessites més informació?

Si us plau, omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Va acceptar la Política de Privacitat